اخبار مبتنی بر خبرگزاری های داخلی بوده و صحت سقم آن به خبرگزاری مربوطه ارتباط دارد

۱۴ مطلب در مهر ۱۳۹۵ ثبت شده است

مراسم تشییع محمدرضا رستمی فردا در امامزاده عبدالله اسداباد برگزار می شود


 محمدرضا رستمی، از فعالان رسانه‌ای شناخته شده در حوزه هنر و سینما، پس از آن‌که یک‌شنبه این هفته مورد عمل جراحی مغز قرار گرفت، شبانگاه چهارشنبه 28 مهر درگذشت.

این خبرنگار باسابفه، هفته گذشته با سردرد شدید به اورژانس بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد که به دلیل تشخیص تومور مغزی بستری شد. او سپس با تشخیص پزشکان، یک‌شنبه این هفته تحت جراحی مغز قرار گرفت که متاسفانه نتیجه عمل رضایت‌بخش نبود و محمدرضا رستمی به کما رفت و دیشب درگذشت.

محمدرضا رستمی، متولد اسدآباد همدان، کار خود در عرصه مطبوعات را از دهه ۷۰ آغاز کرد. از سال 79 به تحریریه  روزنامه جام‌جم پیوست و درعرصه‌های مختلف فرهنگی و هنری از جمله تئاتر، موسیقی، سینما، میراث فرهنگی، ادبیات و ... قلم زد. پس از پذیرش مسئولیت انتشار چند ضمیمه جام جم و دبیری سرویس شهرستان‌های آن روزنامه، دو سال هم به عنوان دبیر سرویس فرهنگ و هنر جام جم مشغول به‌فعالیت شد.

در سال 1389، رستمی به عنوان دبیر سرویس فرهنگ و هنر، به تحریریه خبرآنلاین پیوست و تا تابستان امسال به همکاری‌اش با این رسانه ادامه داد.

محمدرضا رستمی علاوه بر فعالیت روزنامه‌نگاری، در ادبیات داستانی و شعر هم توانایی چشمگیری داشت و همزمان با ناشران و فعالان فرهنگی بسیاری همکاری می‌کرد. علاقه و هنر دیگر این فعال رسانه‌ای، عکاسی بود. او رویدادهای اطرافش را از راه لنز دوربین تلفن همراهش ضبط و در حساب کاربری خود در اینستاگرام به اشتراک می‌گذاشت.

جدای از توانایی‌های حرفه‌ای این چهره رسانه‌ای که در نگاه متفاوت و تیزبین او به سوژه‌ها و حوزه‌های خبری، قلم روان و زیبایش و مدیریت سرویس‌های فرهنگ و هنر در رسانه‌های مختلف تجلی پیدا می‌کرد، خُلق خوش، رفتار نجیبانه و سیمای همیشه خندانش از مهم‌ترین ویژگی‌های شخصیتی‌اش به شمار می‌آمد.

مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد رضا رستمی، جمعه 30 مهر ماه ساعت 11 صبح با حضور خانواده، دوستان و اهالی رسانه در امامزاده عبدالله  اسد آباد همدان برگزار می‌شود.

خبرگزاری خبرآنلاین، درگذشت محمدرضا رستمی را به خانواده آن زنده‌یاد، به ویژه همسر، پدر، مادر و فرزند گرامی‌اش و همه همکاران و اهالی رسانه تسلیت می‌گوید.

۲۹ مهر ۹۵ ، ۱۶:۵۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امیررضا دهقانی

مهرجویی: از سانسور فیلم‌هایم خسته شدم و شروع به نوشتن کردم

عصر چهارشنبه، 28 مهر، جلسه نقد دو رمان «در خرابات مغان» و «آن رسید لعنتی» داریوش مهرجویی در انجمن جامعه شناسی دانشگاه علوم اجتماعی دانشگاه تهران با حضور نیره توکلی، جامعه شناس، مجتبی گلستانی، پژوهشگر و شهرام اقبال‌زاده نویسنده برگزار شد.

مهرجویی در بخشی از سخنانش درباره عدم تفاوت نویسندگی با فیلمسازی گفت: «کار فیلم‌سازی با نویسندگی رمان هیچ تفاوتی ندارد و هر فیلم برای خود یک رمان است. من سناریوی فیلم‌هایم را خودم می‎نویسم. اگرچه دوست دارم فیلمنامه‌هایی را که نویسندگان دیگر می‌نویسند، به فیلم تبدیل کنم، اما متأسفانه اغلب نویسنده‌های ما از هنر، تاریخ و زیباشناسی سینما غفلت دارند و سینما را نمی‌شناسند.»

او ادامه داد: «دلیل دیگر من برای نوشتن رمان، مواجهه با سد سخت سانسور در قبل و بعد از انقلاب بود. این مسئله به شدت من را خسته و ناامید کرد، در ضمن فیلم‌سازی بسیار زمان بر است و حدود دو سال وقت نیاز دارد، البته تازه اگر دچار توقیف و سانسور نشوید. این مسائل باعث شد تا خلاقیت من به دنبال راهی برای رهایی باشد و من تصمیم گرفتم به جای نوشتن سناریو که مدام با توقیف روبرو می‌شد، به نوشتن رمان روی آورم، البته من نقاشی هم می‌کشم و نوازندگی هم می‌کنم و گاهی نیز شعر می‌گویم.»

مهرجویی درباره بی‌توجهی‎هایی که به رمان‌هایش می‌شود گفت: «همه ما کینه و خشم درونی داریم و همین دلیل سرکوب دو هزار ساله در کشور ماست، ما حاضر نیستیم که یک نفر را بهتر از خود ببینیم. در اصناف مختلف همه هوای یکدیگر را دارند و اجازه نمی‌دهند که فرد جدیدی وارد آن جمع بشود، ما همه پر از بغض و کینه هستیم و برای من مهم نیست که به کارهای من بی‌توجهی شود چون در جامعه ما نقد و بررسی در الویت دهم قرار دارد و همه می‌خواهند که خود را خالق اثر معرفی کنند و مابقی را پایین تر از خود بدانند.»

این کارگردان درباره شکل گیری ایده رمان‌هایش گفت: «من حدود 50 فیلمنامه نوشته‌ام که فقط 26 تای آن‌ها به فیلم تبدیل شده است. برای کتاب «در خرابات مغان»، من خودم از کودکی تحت تاثیر محیط خانواده نماز می‌خواندم و همیشه به مجالس مذهبی می‌رفتم و این نگاه عرفانی را خودم تجربه کرده‌ بودم و در عین حال پسر عمه‌ای در خارح داشتم که شباهت زیادی به شخصیت اصلی این رمان داشت و من از زندکی او نیز بهره گرفتم. کتاب «آن رسید لعنتی» هم تمام تجربه خودم بود در زمینه ساخت فیلم و مشکلاتی که برای گرفتن مجوز و پروانه ساخت داشتم.»

کارگردان فیلم «هامون» ادامه داد : «من همیشه از یک جمله شروع می‌کنم چه در فیلم سازی و چه در نویسندگی و سپس آن را گسترش می‌دهم و به یک داستان می‌رسم.»

در ادامه جلسه، نیره توکلی درباره مهرجویی و رمان‌هایش گفت: «همیشه دربرابر آثار مهرجویی سکوت شده است در حالیکه در فیلم‌ها و رمان‌های ایرانی کمتر آثاری را می‌بینیم که از مباحث فلسفی بهره برده باشند و مهرجویی در همه کارهایش به این موضوع پرداخته است و بدون کم شدن کشش داستان درگیری های فلسفی را بیان می‌کند.»

                         

او درباره «آن رسید لعنتی» گفت: «در این رمان با تمام مشکلاتی که برای شخصیت داستان رخ می‌دهد، اما او امید خود را از دست نمی‌دهد و این نکته مثبت این رمان است و مهرجویی همیشه از این امید در آثارش وجود دارد.»

سپس شهرام اقبال زاده درباره این کارگردان پیشکسوت سینما گفت: «مهرجویی با ادبیات غرب آشنا است ولی در کارهایش بارها به ادبیات و عرفان خودمان باز می‌گردد؛ عرفانی که در جامعه ما بسیار پررنگ است و سعی در مرکزیت زدایی از فقه و کلام دارد.»

در بخش دیگر این مراسم، مجتبی گلستانی درباره افکار و فلسفه مهرجویی گفت: «تمایز قائل شدن بین مهرجویی کارگردان و مهرحویی نویسنده بسیار اشتباه است و عده‌ای رمان او را نمی‌پذیرند، زیرا که در ایران دایره نخبه گرایی بسیار محدود و بسته است و کسی حق ورود به آن را ندارد. مثال نقض برای این موضوع جایزه نوبل ادبی امثال است که به باب دیلن رسید چون توانسته با ترانه‌هایش ادبیات را گسترش بدهد.»

گلستانی در پایان به دولایه بودن معنا در همه آثار مهرجویی اشاره کرد و رمان او را یک اثر بسیار قوی و پر کشش خواند.

۲۹ مهر ۹۵ ، ۱۶:۵۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امیررضا دهقانی

حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی شد

این جلسه با حضور داود گنجه‌ای، سیدمحمد میرزمانی (رئیس هیئت مدیره)، تقی ضرابی، هنگامه اخوان، مسعود شعاری، حمیدرضا نوربخش (از اعضای هیئت مدیره)، آذر هاشمی (بازرس) و حمیدرضا عاطفی (مدیراجرایی خانه) در ساختمان فاطمی برگزار شد.

در این جلسه، پس از بررسی برخی موارد از جمله پرداخت حق عضویت اعضا، مسائل و منابع مالی خانه موسیقی و دیگر مسائل مرتبط با خانه موسیقی، درباره انتخاب مدیرعامل جدید خانه موسیقی نیز بحث و تبادل نظر شد.

اعضای هیئت مدیره خانه موسیقی در ادامه جلسات قبل، به بررسی برنامه‌ها و سوابق کاندیداهای پیشنهادی برای سمت مدیرعاملی پرداختند که در نهایت، هیچ‌کدام از برنامه‌ها و سوابق افراد نتوانست اعتماد اعضای هیئت مدیره را برای قبولی سمت مدیرعاملی خانه موسیقی جلب کند.

سپس اعضای هیئت مدیره خانه موسیقی با توجه به سوابق و تجربیات نوربخش در زمینه مسائل اجرایی خانه، او را بهترین گزینه موجود در بین کاندیداها شناختند و از او خواستند تا دوباره مسئولیت مدیرعاملی این خانه را قبول کند. در پایان نیز اعضای هیئت مدیره با اکثریت قاطع آرا، حمیدرضا نوربخش را به‌عنوان مدیرعامل جدید خانه موسیقی برگزیدند.

متعاقب انتخاب اعضای هیئت مدیره در تیرماه امسال برای انتخاب مدیرعامل جدید با توجه به امتناع آقای نوربخش برای قبولی این سمت، هیئت مدیره فرصت سه ماهه‌ای را برای بررسی گزینه‌های موجود تعیین کرد و در این مدت، برنامه‌ها و سوابق اجرایی چند نفر از کاندیداها مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت مورد قبول هیئت مدیره قرار نگرفت.

۲۷ مهر ۹۵ ، ۰۸:۵۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امیررضا دهقانی

تازه‌ترین خبرها از بیمه خبرنگاران

تفاهم نامه همکاری بین سازمان تامین اجتماعی و معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با محوریت رسیدگی ویژه به مشکلات بیمه ای اصحاب رسانه و موسسات مطبوعاتی با حضور مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی و معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امضا شد.

در راستای امضای این تفاهم نامه دبیرخانه مشترک رسیدگی به مشکلات بیمه ای خبرنگاران تشکیل شده است که در آینده ای نزدیک به دبیرخانه دائمی تبدیل می شود.همچنین بر اساس این توافق نامه مقرر شده با آموزش کارکنان سازمان تامین اجتماعی، مسائل بیمه ای خبرنگاران تنها در دو شعبه در تهران متمرکز شود تا همکاران این سازمان به شیوه ای مناسب به امور خبرنگاران و اصحاب رسانه رسیدگی کنند.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست با بیان اینکه رویکرد قابل توجهی در سازمان تأمین اجتماعی نسبت به رسانه ها وجود دارد، تصریح کرد: همکاری انجام شده و تفاهم نامه ای که بین دو مجموعه طراحی شده است، حاصل و نتیجه اجرای راهبرد دولت در راستای تعامل سازنده و اعتماد به انجمن های صنفی است.

حسین انتظامی افزود: انجمن صنفی مدیران رسانه ها در تنظیم مفاد این تفاهم نامه نقش اساسی دارند و ما در دولت سعی کردیم که در این رابطه تسهیل کننده فعالیت بخش خصوصی باشیم تا زمینه مناسب برای فعالیت بخش خصوصی فراهم شود.

او با تأکید بر اینکه در همه سیاستگذاری ها و فعالیت ها باید سیاستهای کلی نظام مورد توجه قرار گیرد، گفت: روح این سیاستها توجه به تولید داخلی و عقب نشینی دولت به نفع بخش خصوصی است که در تفاهم نامه به این موضوع کاملا توجه شده است.
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با اشاره به اینکه در ٣ سال گذشته به بخش دولتی مجوز انتشار روزنامه و گسترش فعالیت رسانه ای صادر نشده است، اظهار داشت: دولت وظیفه تسهیل کسب و کار را بر عهده دارد و در امور مختلف متکی به صنوف است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیز در این مراسم تصریح کرد: شفافیت و پاسخگویی به شرکای اجتماعی یکی از راهبردهای مدیریتی این سازمان است و رسانه ها در اجرایی شدن این راهبرد نقش اساسی دارند.

سید تقی نوربخش اظهار داشت: امضای این تفاهم نامه حاصل همکاری مشترک بین دو مجموعه و مشارکت جامعه رسانه ای کشور و قدمی در راستای ارتقاء خدمات به فعالین عرصه خبر و اطلاع رسانی است.

او نقش رسانه ها را در پاسخگویی سازمان تأمین اجتماعی در قبال جامعه بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: اعتقاد ما این است که همه رسانه ها برای برقراری ارتباط با اقشار گوناگون جامعه در کنار سازمان تأمین اجتماعی هستند. بر اساس همین اعتقاد و برای پرهیز از رقابت با سایر رسانه ها در ابتدای دولت تدبیر و امید روزنامه ای که با اهداف سیاسی در دولت قبل توسط این سازمان منتشر می شد را متوقف کردیم.

برای دیدن متن تفاهم‌نامه همکاری معاونت مطبوعاتی و تامین اجتماعی اینجا بروید.


۲۷ مهر ۹۵ ، ۰۸:۵۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امیررضا دهقانی

جایزه بزرگ بهترین فیلم جشنواره ورشو برای «مالاریا»

مراسم اختتامیه سى و دومین دوره این جشنواره عصر شنبه 24 مهرماه برگزار شد و جایزه بهترین فیلم از سوی شهردار ورشو به پرویز شهبازى اهدا شد.

                                   


ترکیب پنج داور بخش مسابقه بین‌الملل این دوره از جشنواره ورشو از کشورهای مکزیک، ترکیه، مجارستان، لهستان و بلغارستان بودند.

جشنواره فیلم «ورشو» که از سال 1985 به صورت سالانه برگزار می‌شود یکی از جشنواره‌های فیلم مهم قاره اروپاست. این سومین حضور بین‌المللى فیلم «مالاریا» بعد از جشنواره‌هاى ونیز و بوسان است.

پخش جهانی این فیلم نیز بر عهده کمپانی «دریم لب فیلمز» با مدیریت نسرین میرشب است.

۲۵ مهر ۹۵ ، ۰۹:۰۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امیررضا دهقانی

سعید کشن فلاح درگذشت

سعید کشن‌فلاح، استاد دانشگاه و کارگردان تئاتر، امروز هنگام برگشت از کرمانشاه در مسیر همدان در بیمارستانی در همدان بستری شد و با وجود تلاش پزشکان چشم از جهان فرو‌بست. این هنرمند سال‌ها بود که به بیماری قند ابتلا داشت.

دکتر سعید کشن‌فلاح، متولد 1335، ﻋﻀﻮ ﻫیئت ﻋﻠمی ﺩﺍﻧﺸﻜﺪﻩ ﺳﻴﻨﻤﺎ ﻭ ﺗﺌﺎﺗﺮ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﻨﺮ، کارشناس بازیگری و کارگردانی از دانشکده هنرهای دراماتیک و کارشناس ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس بود.

این مدرس، کارگردان و مدیر تئاتری در پرونده هنری خود کارگردانی نمایش‌های «ﻭﺍﺗﺴﻼﻭ »، « ﻣﺮگ ﺁﻭﺍ »، « ﺣﻜﻢ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ »، « ﺭﻭﺷﻨﺎیی ﺗﻴﺮﻩ »، « بی‌ﺭﻳﺸﻪ« و بازی در نمایش‌های « ﻟﻴﺮﺷﺎﻩ »، « ﺗﻴﺮ ﻏﻴﺐ »، « ﺻﺎﺑﺮﻳﻦ » و « ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭی » را ثبت کرده بود.

۲۵ مهر ۹۵ ، ۰۸:۵۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امیررضا دهقانی

جایزه نوبل ادبیات به باب دیلن رسید

فرهنگستان سوئد، پنج‌شنبه ۲۲ مهر (۱۳ اکتبر)  باب دیلن را به عنوان برنده جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۱۶ معرفی کرد.

هاروکی موراکامی، نویسنده مشهور کشور ژاپن، نگوگی وا تیونگو از کنیا، فیلیپ راث، رمان‌نویس آمریکایی، جویس کرول اوتس، نویسنده پرکار آمریکایی و آدونیس، شاعر سرشناس اهل سوریه از شانس‌های دریافت جایزه نوبل ادبیات بودند.

از سال ۱۹۰۱ به این سو، هر سال جایزه نوبل ادبیات بنا به وصیت آلفرد نوبل به خالق برجسته‌ترین اثر با گرایش آرمان‌خواهانه اهدا می‌شود. البته در کلام آلفرد نوبل منظور از اثر، مجموع آثار یک نویسنده است.

هر سال آکادمی سوئدی تصمیم می‌گیرد که این جایزه به چه فردی اهدا شود. هر سال آکادمی نام برنده این جایزه را اوایل ماه اکتبر اعلام می‌کند. این جایزه همراه با جوایز نوبل شیمی، فیزیک، پزشکی و صلح سال ۱۸۹۵ بنا به وصیت آلفرد نوبل پایه‌گذاری شد.

سوتلانا الکسیویچ نویسنده اهل بلاروس سال گذشته جایزه نوبل ادبیات را از آن خود کرد. پاتریک مودیانو و آلیس مونرو دیگر برندگان این جایزه در سال‌های پیش از آن بودند.

                           

۲۳ مهر ۹۵ ، ۰۸:۲۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امیررضا دهقانی

تخریب چهره بروس لی در یک فیلم داد هواداران را درآورد

فیلم «تولد اژدها» به رویدادهای زندگی بروس در آمریکا و مبارزه جنجالی او با وانگ جک مان در سال 1964 می‌پردازد. این فیلم به کارگردانی جرج نولفی در جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو به نمایش درآمد.

پس از نمایش این فیلم بسیاری از هواداران بروس لی به انتقاد از فیلم پرداختند و اعلام کردند که نقش بروس لی در این فیلم بسیار کم‌رنگ است.

در همین زمینه یکی از کاربران پایگاه اینترنتی فیلم نوشت: «شوخی می‌کنید؟ من رفتم تا بروس لی را ببینم اما فیلم بیشتر درباره چند فرد سفیدپوست بود.»

در «تولد اژدها» فیلیپ ان‌جی بازیگر هنگ‌کنگی نقش بروس لی را بازی می‌کند. شیوه بازی یک بعدی او نیز انتقادات بسیاری برانگیخت و بسیاری او را متهم به احمق جلوه دادن بروس لی متهم کردند.

         

بسیاری از منتقدان نیز نوک پیکان حمله‌های خود را به سمت بیلی مگنوسن بازیگر آمریکایی گرفتند که در این فیلم نقش دوست خیالی بروس لی به نام استیو مک‌کی را بازی می‌کند. به اعتقاد منتقدان فیلم بیش از بروس لی روی شخصیت او تمرکز دارد.

یکی از منتقدان گفت: «فیلمنامه افتضاح و انتخاب بازیگران از آن هم بدتر بود. چطور ممکن است که شخصیت اصلی یک فیلم مرید و پیرو یک فرد سفیدپوست باشد.»

منتقدان بسیاری این فیلم را بی‌احترامی به میراث بروس خوانده و خواستار تحریم آن شدند. به اعتقاد آن‌ها این فیلم در خدمت جاودانه کردن کلیشه‌های منفی درباره زنان، مردان و فرهنگ آسیایی است.

«تولد اژدها» جدیدترین نمونه از تلاش هالیوود برای پررنگ‌کردن حضور سفیدپوستان در نقش افراد غیرسفیدپوست است. پیش از حضور اسکارلت جوهانسون در فیلم «شبح درون پوسته» که بازسازی یک انیمه ژاپنی است با انتقادات فراوانی روبه‌رو شده بود.

۱۶ مهر ۹۵ ، ۰۹:۴۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امیررضا دهقانی

کیهان کلهر در حال نواختن کمانچه کنار کارگردان «پدرخوانده»

کارگردان سه‌گانه «پدرخوانده» سال 2007 پس از یک دهه وقفه فیلم «جوانی بدون جوانی» را به سینما عرضه کرد. موسیقی متن این فیلم را اسوالدو گولیخوف آهنگساز برجسته آرژانتینی ساخت و در ساخت آن از هنر کمانچه‌نوازی کیهان کلهر بهره برد. 

کلهر درباره همکاری با گولیخوف در این فیلم گفته بود: «در دیدارهایی که کاپولا و آهنگساز قبل از فیلمبرداری و در جریان آن داشتند، نیاز به وجود یک صدای کهنه و باستانی در قسمت‌هایی از موسیقی مطرح شده بود و اسوالدو گولیخوف، آهنگساز این فیلم، چند کار از موسیقی ملل مختلف با سازهای قدیمی را پیشنهاد کرده بود که کمانچه هم یکی از آن‌ها بود. کاپولا هم کمانچه را به خاطر هم‌خوانی بیشترش با چیزی که در ذهنش بود پسندید. آن‌ها با من تماس گرفتند و قرار شد برای ضبط موسیقی که در همان محل فیلمبرداری یعنی بخارست انجام می‌شد ملاقات و مشورت کنیم.» (اینجا)

فیلم «جوانی بدون جوانی» با اقتباس از رمان کوتاه میرچا الیاده نویسنده رومانیایی و با بودجه 19 میلیون دلاری ساخته شد. این فیلم در جلب نظر منتقدان سینمایی ناموفق بود و در گیشه نیز تنها کمی بیشتر از 2 میلیون دلار فروش داشت.

                                               

۱۶ مهر ۹۵ ، ۰۹:۳۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امیررضا دهقانی

استقبال از آلبوم شجریان و احتمال انتشار و توزیع دوباره آن

 مهدی بشکوفه، مدیر فروش و امور اجرایی شرکت ایران گام که آلبوم «طریق عشق» با صدای محمدرضا شجریان را منتشر کرده است، از استقبال مخاطبان از این اثر خبر داد.

او در این‌باره گفت: «از همان بعداز ظهر پنجم مهر ماه که آلبوم «طریق عشق» توزیع شد، استقبال بسیار خوبی از این اثر استاد شجریان صورت گرفت، جالب‌تر اینکه در همان مراسم رونمایی آلبوم در تالار وحدت هم آلبوم فروش خوبی داشت .»

بشکوفه افزود: «فروش این اثر طبق پیش بینی‌های ما تا به حال پیش رفته است و امیدواریم که همچنان هم به همین منوال ادامه داشته باشد. البته با توجه به شرایط زمانی و اینکه حال و هوای ماه محرم در کشور حاکم شده، ممکن است فروش، کمی با روزهای ابتدایی انتشار اثر تفاوت داشته باشد که کاملا طبیعی است.»

این مدیر شرکت ایران گام ادامه داد: «فروش «طریق عشق» در مقایسه با خودش و با توجه به اینکه مدت بسیار کمی از زمان انتشار و توزیع‌اش می‌گذرد، بسیار خوب است و در بازار موسیقی پرفروش به شمار می‌آید. در فضای فروش اینترنتی هم این اتفاق افتاده و در سایت بیپ تونز، آلبوم به شدت مورد توجه و استقبال قرار گرفته است.»

او همچنین درباره نحوه پخش متفاوت این اثر استاد شجریان به خبرآنلاین گفت: «پیش از این سرچشمه توزیع آثار استاد شجریان، شرکت دل آواز بود اما حق انتشار و پخش آلبوم «طریق عشق» به شرکت ما واگذار و این بار از سوی ما به شکلی کاملا متفاوت به متقاضیان عرضه شد. ما از یک هفته جلوتر شروع به معرفی اثر کردیم و در حوزه دیجیتال هم کار پیش فروش شد.»

بشکوفه افزود: «علاوه بر آلبوم، چهار قطعه از این اثر نیز جزو شش ترک برتر از سایت بوده است.»

مدیر فروش شرکت ایران گام درباره تولید و توزیع مجدد این اثر در صورت استقبال زیاد نیز توضیح داد: «استقبال از این اثر به گونه ای بوده که ما آماده تولید مجدد هستیم، در واقع برنامه ما این است قبل از به پایان رسیدن نسخه‌های موجود در انبار، دوباره تولید را شروع کنیم.»

مهدی بشکوفه در پایان ضمن تشکر از علاقه‌مندان به موسیقی خاطر نشان کرد: «از همه درخواست می کنم، نسخه‌های قانونی و اصل این اثر را تهیه کنند و اگر هم مایل به دانلود هستتد، این کار را به شکل قانونی انجام دهند و از دانلود غیر قانونی پرهیز کنند.»
ادامه مطلب...
۱۴ مهر ۹۵ ، ۰۸:۲۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امیررضا دهقانی